Onderzoek verkeersproeven centrum Panningen

Het gebied tussen het Raadhuisplein en de voormalige postkantoorlocatie (hoek Raadhuisstraat-Patersstraat) in het centrum van Panningen wordt opnieuw ingericht. We willen de verkeersveiligheid verbeteren, het gebied aantrekkelijker maken voor bewoners en bezoekers en beter inrichten op de klimaatverandering. Samen met bewoners en ondernemers van het centrum, vastgoedeigenaren en het centrummanagement maken we een plan voor de nieuwe inrichting van dit gebied.

We hebben eerst 2 verkeersproeven gehouden. Het doel van deze verkeersproeven is om in beeld te brengen wat de effecten hiervan zijn op het verkeer en parkeren.

Uw ervaring met deze verkeersproeven

We zijn benieuwd hoe u deze verkeersproeven heeft ervaren. Uw ervaringen nemen we mee in de verdere uitwerking van de plannen voor dit gebied en de oplossingen voor verkeer en parkeren.

U kunt reageren tot en met zondag 21 april 2024.

(Deze link gaat naar een externe website)